2008-2012

Hovedløbene i denne periode var så absolut de store klassiske arrangementer i 2008, 2010, 2011 og 2012. Specielt løbet i 2008 blev meget flot. Her var hovedløbene IHRO-serien for Grand Prix cykler i klasserne 250, 350 og 500cc. Folkene bag IHRO-serien lagde meget vægt på cyklernes originalitet, så det var et meget flot felt, der blev linet op her. IHRO serien blev suppleret med de nordiske Classic-klasser, der kørte sidste afdeling af årets serie. I 2010 vendte Ihro serien tilbage til Ring Djursland, igen suppleret af de nordiske Classis-klasser, men IHRO serien var på retur. Det blev dens sidste år, et flot initiativ kunne ikke blive ved med at tiltrække nok deltagere til at være levedygtig.

I 2011 og 2012 blev der dog uden IHRO stadig kørt flotte Classic-løb, der talte til NM, DM og den europæiske UEM-Cup.

Hverken aviser, DMU-blad eller klubblad omtalte denne slags stævner mere, Der er dog fundet lidt billedmateriale fortrinsvist fra 2008 via Jens Jørgens arkiv. Desuden programmer og resultatlister fra Mylaps.

Udover de nævnte løb i introen kørtes ved løbet i 2008 en speciel Parade-klasse for pensionerede kørere på mere eller mindre ædle maskiner. Topnavnet her var Teuvo Länsivuori med tre VM-sølvmedaljer på meritlisten. I denne klasse skete der desværre et alvorligt uheld, da Keld “Jo” Sørensen styrtede og pådrog sig ret svære skader.

Billeder fra Jens Jørgens arkiv:

Stiften bragte et billede fra en free-lance fotograf.

Det flotte program og Mylaps resultaterne.

Dette løb talte til DM Superbike og Supersport samt Classic. Desuden kørtes Rookie 1000 og Rookie 600. Nedenfor løbsresultater.

Dette løb med titlen Sommerløb var primært et billøb, hvor der var der en indlagt to mc-klasser Superbike og Supersport600. Nedenfor resultater for mc.

I “Sensommerløbet” primært et billøb var indlagt løb for både moderne og Classic-mc. Nedenfor resultater fra mc løbene.