1968-1971

Efter den tragiske ulykke i 1967, hvor Jens Chr. Legarth blev dræbt, tog hans enke Annie over som arrangør i et par år. I slutningen af 1969 solgte hun så banen til Ancher Larsen, som sammen med sin kone gjorde et stort stykke arbejde for at udvikle banen. Desværre blev Ancher Larsen ramt af svær sygdom allerede efter et par år, så han blev nødsaget til at sælge banen. Det skete efter sæsonen 1972, og den nye ejer blev René Koors, som det vil fremgå af de følgende afsnit.

I kølvandet på disse omvæltninger omkring ejerskabet af Ring Djursland blev der ikke satset så meget på motorcykelsporten, og det var nok en væsentlig grund til, at der slet ikke blev afviklet noget DM i TT-løb i årene 1968 til 1970. Der blev i det hele taget slet ikke kørt TT-løb på banen i årene 1968 og 1970. I 1969 blev der ved to arrangementer kørt en enkelt TT-klasse for cykler op til 250cc i forbindelse med billøb, og som tidligere var det Randers Motor Sport, der stod som sportslig arrangør.

I 1971 skete der en stor ændring for TT-løbene. Road Race Klub Viking var blevet stiftet, og denne rene TT/Road Race Klub fik lavet en aftale med Ancher Larsen, så man dette år atter kunne afvikle DM. En nyskabelse var det, at mesterskabet nu for første gang blev kørt over flere afdelinger. I 1971 blev det tre afdelinger, og de blev alle kørt på Ring Djursland. De to afdelinger blev kørt i forbindelse med billøb, mens den sidste afdeling blev kørt som et rent mc-løb uden betalende publikum. Alle afdelinger havde så RRKV som sportslig arrangør.

Ancher Larsen åbnede op for TT-sporten i 1971, og i den forbindelse blev der også arrangeret en træning i april-maj, hvorfra nedenstående billeder stammer.

Claus Tarum blev atter vinder, da der 28. sept. igen var TT-løb for maskiner op til 250cc i forbindelse med et billøb. Nedenfor avisklip, referat fra DMU-blad, samt uddrag af programmet vedr. TT-klassen.

Det første af de tre løb, der gjaldt DM-TT i 1971, blev kørt sammen med et billøb. Der blev kørt om to mesterskaber, 250cc og 750cc. Franz Kroon lagde hårdt ud med at vinde begge klasser i denne første afd. Nedenfor diverse referater samt uddrag af programmet vedr. TT-klasserne.

2. afd. af DM blev kørt som et lukket løb uden publikum. Franz Kroon stillede ikke op denne gang, da han havde prioriteret et løb i Østtyskland. Det blev i stedet Børge W. Nielsen, der denne gang sejrede i begge DM-klasser. Nedenfor referater fra DMU-bladet og klubbladet samt DM-stillingen efter to afdelinger. Også nogle billeder som sandsynligvis stammer fra dette løb. Det har dog ikke været muligt, at identificere kørerne, da der ikke er fundet lister fra dette løb.

3. og sidste afd. af DM blev ligesom 1. afd. kørt sammen med et billøb. Franz Kroon var tilbage, men det forhindrede ikke Børge W. Nielsen i at vinde begge klasser igen, og dermed blev han også dobbelt dansk mester. Nedenfor diverse referater, resultatlister samt slutstillingen i DM 1971.