11-05-1952

Der var også vanskelige forhandlinger med hotelejer Ankjær Andreasen op til sæsonen 1952. Til sidst blev det til, at man nåede til enighed om, at der skulle køres 3 løb, som AMK og Hem Odde Motor Sport skulle afvikle sammen.

I løbet af 1952 forlod Ankjær Hem Odde. Han havde solgt til ægteparret Christiansen, der kom til at stå for driften i resten af den tid, AMK arrangerede løb på banen.

Til det første stævne forsøgte man ligesom til årets første moto-cross på Ny Mølle med en biografreklame, som ses her nedenunder:

Morian Hansen skulle prøve at slå Torleif Andreasens rekord i special, men selv om han kørte rigtig godt efter en række skuffende løb var han 8/10s fra rekorden. Henry Vorre skulle så prøve at slå Knud Nielsens rekord, men var rigtig langt fra.

Der var mødt meget fint 8000 tilskuere op, men de fik ikke helt så godt et løb som vanligt. Pressen var meget unådig, men klubbladsredaktøren mente ikke det var helt så slemt.

Leif Bech vandt special, hvor Morian Hansen var så uheldig at køre i hegnet i første heat. Han brækkede et fodrodsben og måtte udgå. Arne Svendsen vandt 500 st. foran Knud Nielsen. Ib Nielsen vandt 350cc og Kresten Krestensen sidevogn.