13-07-1958

AMK var nu ejer af Ny Mølle og det store brag med udskillelsen af medlemmer til AAS mm. var ovre. Man havde dannet sin egen søsterklub Aarhus Motor Klub Automobilsport, der var optaget i DASU. Tiden var derfor inde til for første gang på Væddeløbsbanen at køre et kombineret bil/mc løb. AMK og AMKA havde mange fællesmedlemmer, man udgav et fælles klubblad, og nu gik man sammen om at køre dette løb.

Det blev et udmærket arrangement, kvikt afviklet, og bilerne faldt i publikums smag. Man fik de sædvanlige ca. 10000 tilskuere igennem tælleapparaterne og kunne notere et overskud på 5.500 kr. vistnok til hver klub, idet man delte halvt om økonomien over-/underskud.

I motorcykelklasserne blev det AMK sejr i sidevognsklassen ved Carl Andersen/Gunnar Williams foran Kurt Larsen mens Søren Juul slog danmarksmesteren H.P.Boisen i 500cc standard.

En af bilklasserne blev vundet af den tidligere motorcykelkører Jens Nielsen, Silkeborg, men man bemærkede også, at Knud Nielsen fik debut som bilkører i sin MGA. Det gik rimeligt, men bagefter græd han lidt over de mange stenslag i den fine bil og stillede aldrig mere op i billøb. Han deltog for øvrigt også i motorcykelløbet, men var denne gang ikke særligt godt kørende.