18-09-1960

Ved dette stævne havde AMK fået overdraget at afvikle JM i Moto-cross, og man kvitterede for tilliden ved at afvikle stævnet hurtigt og seværdigt, så der hele tiden skete noget for de 3000 fremmødte tilskuere.

Som noget nyt kunne man nu i DMU få lov til at køre motorløb, selv om man ikke var gammel nok til at få kørekort. Indtil da skulle man være indehaver af et kørekort for at kunne indløse licens. Aldersgrænsen for disse nye kørere blev sat til min. 16. år og man kunne så køre i den nye klasse, der blev kaldt Ynglingeklassen til 18 år. Dette løb var et af de første, der blev kørt i den nye klasse, og AMK kunne stille med to kørere Carsten Brædder, der vandt og Finn Nielsen, der blev nr. 2.

JM i sen. 500cc blev en flot dyst mellem H.C. Pedersen og Thorvald Øbro. De delte placeringerne i toppen, men i den sidste ende blev det “Den flyvende købmand” H.C. Pedersen, der sejrede. I kampen om 3. pladsen kom det til pointlighed mellem AMK´s Leif Pedersen og Bent Arens, men Arens fik 3. pladsen på bedste tid.

Sen. 250cc blev vundet af Gert Nielsen foran Åge Langthjem og Erik Thomadsen.

For første gang blev der kåret jydske juniormestre i A klasserne 500cc og 250cc. I begge klasser blev det AMK-sejr, idet Ole Kilden sejrede i 500cc foran Kaj Nickelsen og Egon Busk, mens Hans Jørn Lindberg sejrede i 250cc.

Jimmy Smed vandt jun. 500 B og Kaj Christensen jun. 250 B.

To kørere, der gjorde det godt på Ny Mølle i 1960