24-07-1966

Igen i 1966 kørte AMK og AMKA et løb i sommervarmen, men denne gang svigtede publikum, kun ca. 6000 mødte frem, og det resulterede i et pænt underskud. En teori var, at der blev kørt alt for mange løb overalt i landet efter en 1965 sæson, hvor det var gået godt de fleste steder.

I bilklasserne var der et gensyn med den fantastiske nordmand Trond Schea i Cortina. Også denne gang vandt han alle tre heat efter behag, mens landsmanden Gunnar Hagerud var næsten lige så overlegen på 2. pladsen.

I senior sidevognsklassen blev publikum budt på et kæmpefelt, men nok for at få rigtig mange deltagere var klassen udskrevet som special. Kurt Larsen var en af de få, der havde en rigtig special, så det var stærkt medvirkende til, at han tog en ret suveræn sejr over sine benzindrevne konkurrenter.

Dagens drama stod i formel Vee, hvor Åge Langthjem slog nogle pæne kolbøtter, der var medvirkende til at forhale afviklingen af et i forvejen meget langsomt afviklet stævne.

En rigtig god junior 500cc sportsklasse med rigtig mange deltagere var dagens opmuntring for AMK. Dels var antallet af aktive i klubben steget stærkt særligt i denne klasse efter nogle år med meget få nye udøvere, dels gik sejren til en stærkt kørende Mogens Dam. Gennem nogle kval. heat for de 26 deltagere vandt han over to finaleheat en god sejr, hvor feltet havde vist meget god kørsel. Også Ole Hald gjorde det godt og sluttede på 4. pladsen.