Jubilæerne i klubben er selvfølgelig over årene blevet fejret på vidt forskellig vis.

I 1940 holdt man en festaften på restaurant Palæ for at fejre 10-års Jubilæum.

I 1955 og 25-års Jubilæum blev det meget stilfuldt med en reception om dagen og en fest om aftenen, begge dele i Aarhus Haandværkerforening i Klostergade. Endvidere udgav man et flot Jubilæumstidsskrift.

40-års Jubilæet i 1970 blev igen anderledes. Der blev holdt en fin fest i “Den Gamle By” i marts og senere på året blev der pludselig mulighed for at køre et Jubilæumsløb på Aarhus Stadion i september.

50-års Jubilæet i 1980 blev i princippet holdt som 25-års Jubilæet. Her var rammen restaurationen Varna i Marselisborg Skov, men ellers samme koncept med reception om dagen og fest om aftenen. Igen blev udgivet et flot Jubilæumstidsskrift.

I 1990 gik man nye veje ved at fejre 60-års Jubilæet med en reception på restaurant Søsporten på havnen. Der var ingen Jubilæumsfest, men traditionen med at udgive et flot Jubilæumstidsskrift blev bibeholdt.

År 2000 blev det besluttet at fejre 70-året, måske ikke så almindeligt. Men der blev fejret med en reception i Århus Firmasports lokaler ved Vester Eng. Der blev ikke holdt nogen festaften, men endnu et flot Jubilæumsskrift blev præsenteret.

I 2005 gik man helt nye veje, da 75-året skulle fejres. Man arrangerede en mc-udstilling over 2 dage i Marselisborghallen. I udstillingen blev der gjort plads til en klubstand, hvor forskellige racere blev udstillet og fotoplancher til illustration af livet i klubben gennem tiderne blev opstillet. Arrangementet blev en meget stor succes, der tiltrak mange mennesker og gav en pæn skilling til klubkassen.

Klik på menuen til venstre og læs nærmere om de enkelte arrangementer.