Der har i mange år været tradition for at holde en fest omkring januar måned, som man har benævnt Stiftelsesfesten. Dette for at holde hævd om stiftelsesdagen 17. januar. I 1940 havde klubben bestået i 10 år, det skulle fejres på behørig vis, så man besluttede at holde en Jubilæumsfest. Man holdt i de år meget til på en restaurant ved navn Palæ, så det blev besluttet, at her skulle festen stå.

Alle sejl blev sat til. Bestyrelsen besluttede at give et tilskud på 3 kr. pr. kuvert, så det kunne blive billigt at deltage. Der blev hyret et 20 mands mandolinorkester, som spillede fortræffeligt under hele middagen for de ca. 100 fremmødte.

Forhandlingsbogen fortæller, at middagen bestod af Oksehalesuppe, Kogt Pighvar m. Hollandaise sauce, Kylling med brunede kartofler, Nougat-Is og Mocca med cigarer. Middagen var vellykket “og atter et bevis på Palæ´s gode køkken.”
Der var 4 korte taler af Børge Olesen, Calle, Vejeren og Chr. Jørgensen og som sædvanlig en del indslag med sange og revy med “De muntre Ronnies.”
Et særligt indslag var udnævnelsen af Vejer Larsen, som klubbens første æresmedlem. Han fik overrakt “Klubbens initialer i Guld” og dertil “et i dagens anledning forarbejdet telegram.”

Festen beskrives i øvrigt som særdeles vellykket med høj stemning til ud på de små timer.

Nedenfor ses et billede af klubbens første æresmedlem.